top of page

SENSATION FLIGHT


        Plaats nemen in een echte Mirage, VR bril op en zich schrap zetten voor Uw Sensation Flight.
  Het beleven van een virtuele vlucht met drie Mirages. De sensaties meemaken van een ervaren piloot          tijdens het formatievliegen. Een 360° spektakel rondom U in een cockpit die volledig tot leven komt.

Communiqué.

Droneport is actueel enorm aan het uitbreiden wat het aantal gestationeerde vliegtuigen betreft alsook het aantal vliegbewegingen en aanverwante activiteiten.

Door samenloop van omstandigheden heeft TEAM BD 09 het bericht gekregen dat een verhuis van onze Mirage BD 09 naar een andere loods onvermijdelijk geworden is.

 

TEAM BD 09 blijft niet bij de pakken zitten en is nu reeds volop werkzaam in de oude loods van de maintenance van Brustem! Een prachtig vintage gebouw waar onze activiteiten

een ware metamorfose zullen beleven:  back to the roots of aviation in Brustem.

Gezien de mirage ooit operationeel was op het vliegveld EBST en we dus met zekerheid kunnen zeggen dat er vroeger ooit aan de Mirage gewerkt geweest is in of rond dit gebouw

versterkt het vintage gevoel. Hier kan TEAM BD 09 alweer iets super moois van te maken.

Onze laatste happening in de Droneport loods was op 02/10:  open bedrijven dag Vlaanderen. Daarna is ons konvooi zich op 04/10 op gang getrokken richting H27 zijnde het

vroegere maintenance gebouw van het vliegplein.

Er is echter nog veel, zeer veel werk voor de boeg gaande van elektriciteit, Wifi, toiletten, beveiliging, aanpassen en verven van lokalen, opkuisen van de hangaar enz...

Om op de vraag te antwoorden wanneer we denken weer operationeel te zijn?  Dat is echter koffie dik kijken. Wat we wel gaan voorzien is een ceremoniële opening van de H27 ten gepaste tijde.

Hiervoor een warme oproep om onze website in het oog te houden voor updates en het tijdstip van het hernemen van onze nu reeds beroemde Sentation Flight.

 

Dus even geduld maar TEAM BD 09 komt zeker terug in vintage gebouw H27, met nog meer mogelijkheden om onze bezoekers in stijl te ontvangen in en rond onze Mirage’s.

 

Hopende jullie later weer te mogen begroeten in H27.

OPENDEURDAGEN

2022:


(20,00 € per Sensation Flight)
 
PRIVATE SESSIES
Data op aanvraag
1/2 dag = 220,00 € (14 Sensation Flights incl.) 1 dag = 420,00 € (30 Sensation Flights incl.)
10-13u en/of 13-16u


vr3.jpg
Mike Bravo.jpg
vr2.jpg
bottom of page